Monday, June 25, 2012

yaya di sini...

Assalamualaikum...

Ye aku masih disini dan hampir 2 bulan aku tak update blog. Aku sampai terlupa yang aku ade blog hahaha dan aku pun tak baca blog orang lain. Sibuk dan banyak fokus pada pelajaran adam. Selalu hang out dengan kawan-kawan jugak. Aktif hanya di instagram sahaja...

Aku belum bersalin lagi... sekarang dah 38 minggu. Aku dan gynae jangka baby kuar awal tapi tak pop out jugak. Adam dulu 38 weeks dah sibuk nak tengok dunia si akmal lagi awal 37 weeks dah muncul keluar so third baby ni aku bayangkan 36 weeks dah sibuk nak keluar tapi sabtu ni dah masuk 39 week masih tak mau keluar wah pelik... ok baby enough duduk dalam perut sila keluar kalau boleh malam ni jugak :)

Last week check up doc ckp baby dah engaged kat bawah, sekarang dok menanti keluarlah kamu wahai baby, mama cant wait to kiss u. Ramai orang tengok perut aku teka girl tapi setiap kali scan memanjang penis terpacak boy la, belum girl lagi.Tahun ni memang ramai orang mengandung. Aku gi mana2 pun mesti jumpa orang mengandung. Congrats kat pet jugak cos pregnant baby boy as her wish and raja gak wife pregnant baby boy.

Ok got to go, please doa for me baby pop out segra within this week kalo boleh nak malam nih hehehe. Ok take care and have a nice day :)

3 comments:

MAMALOVEYOU said...

ok mintak padaNYA semua ok2, mommy n baby cehat2....take care... :D

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

pet said...

yayaaaaaaaa asal tak update blog nii?
hehehehee