Thursday, April 12, 2012

Happy birthday akmal! You are 2 years old cheeky boy!





Assalamualaikum... Hahhhh... How times flies so fast. Rase macam semalam baru contraction and lahirkan akmal. 2.7 kg baby and akmal poped out right after asar if i'm not mistaken.





Tak pernah terfikir akan ade anak rambut curly cos hubby telah hilangkan bukti rambut kerintingnye. Masa tgk gambar hubby zaman sekolah i was ohhh my goodddddd, serius aku rase itu adelah org lain bukan hubby yg aku kenal. Yeah 3 bulan kenal bercinta than after 3 bulan tunand dan lepas 3 bulan nikah, gosh total 9 months only even setahun pun x sampai. Now 5 years marriage we alteady have 2 boys and soon 3 boys. Syukur alhamdulillah ya allah.






We did early celebration iaitu semalam cos memandangkan birthday akmal 12 april iaitu hari ini malam jumaat x sesuai nak keluar malam cos nak solat jemaah baca yasin lagi so nanti keluar lewat balik lewat dan adam pulak sekolah so we decided celebrate yesterday. Semoga akmal menjadi anak yang soleh, beriman, berilmu dan membantu orang serta sayang keluarga, amin.






2 years old and he show his new skill... I love u "si kinting"!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Haslina said...

Happy birthday, Akmal. Semoga menjadi anak yang soleh, beramal dan berilmu. Dah nak jadi big brother dah tu..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg geram dgn rambut curly dia tue .. yaya no. 3 pun boy juga .. wah hero 3 org ;-)