Friday, April 20, 2012

Family activities




Assalamualaikum and yes i'm back yo! Sementara tunggu kereta di servis maka aku boleh la update blog :) ok ni cerita yg agak lewat dan baru nak update di blog, but sharing is caring right :) bila cuti sekolah sahaja kami mesti gi pusat sains negara atau PSN. PSN memang akan menyediakan pelbagai aktiviti menarik terutamanya bila musim cuti sekolah.




My kiddos really enjoy especially adam cos masa sains performance die paling budak kecik utk join aktiviti atas stage. Such a brave boy!





Toot...toot...toot...









Baba and akmal




We play clay together and learned about the result of color combination :)





During sains performance...





Adam on stage :) anddddd the youngest boy on stage :)










Gift from PSN as participant...

Banyak lagi gambar dan aktiviti tapi nak upload bebyk kat IP4s ni aku tak rajin nak buat... So kalo korang buntu nak bawa anak2 gi jalan2 boleh la ke PSN dan tak perlu tunggu cuti sekolah pun takpe cos ade je aktiviti yg PSN sediakan.





Water slide aktiviti pun best kami main dirumah sambil minum petang brownies with vanilla ice cream such a perfect hi tea :)

Have a nice day!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

nydia-mama akif said...

thx for sharing yaya....)
i mmg xpernah bwk my sons g PSN lg sbb dok ingt utk kids around 7 above.....hehehe...
Pasni boleh bwk my sons...)