Thursday, April 26, 2012

Bedrest 3rd pregnancy

Assalamualaikum...



Bedrest from google picture


Long silent yes i am... Monday jumpa doc cos back pain yg sangat teruk dah almost 2 weeks sebenarnya than campur demam, batuk yg teruk dan selsema, pakej lengkap semuanya. Call my gynae doc fidak than check up esknya doc suh bedrest. Kene infection tu pasai batuk dan selsema kronik terus dapat ubat antibiotik. hazabun betul rasenye masa sakit 3 hari ni dan terlantar baring. Serius Bedrest memang bosan...

Baby duduk dalam perut bentuk C dan kedudukan baby pun boleh buat mommies sakit pinggang yg kronik. Aku mengadu kat gynae yang pregnant kali ni cam teruk ckit compare yg lain. Doc fidak ckp every pregnancy berbeza-beza insyallah lahir esk mudah dan senang jaga baby you ni. Aminnnnn... 7 bulan aku rase macam dah 9 bulan. Cepat la 37 minggu...

Ok korang doakan aku bersalin dengan mudah kali ni ya. Take care everyone and have a nice day. Oh today alhamdulillah dah recovered and working as usual :)





1 comment:

mamasuri said...

oh sakit tu..
sy preggy no 2..rasa teruk giler..
tak boleh nak tido apa..
huhuhu