Friday, April 13, 2012

Assalamualaikum...

Salam jumaat dan semoga jumaat pada hari ini semua umat islam mendapat keberkatan dari Allah SWT. Aku sekarang berada di office dalam keadaan yang mengantuk. Rasenye aku nak balik rumah rehat2 dan lepak2 kejap pastu petang nak hantar adam gi swimming class. Cerita pasal swimming class adam serius aku sangat enjoy dan seronok. Bertambah seronok bila adam buat berenang style kaki anjing comel tu.

Eh aku tingat sape hari tu ade 3 orang tanya aku pasal fees swimming ni, harga untuk group teaching rm90 seminggu sekali dalam 4 ke 5 orang budak. Tapi adam aku amik personal coach so(1 to1) RM300 sebulan seminggu sekali beerti 4 kali sebulan. Eh serius aku cam tak larat nak bercerita panjang hari ni, takde energy rasenye. Tata...


p/s: Esok collect ipad baru di machine One utama Yay!

p/s: Sedang berkecil hati juga dengan seseorang, hati menjadi lebih sensitif apabila mengandung.


1 comment:

Anonymous said...

Salam Yaya, i'm ur silent reader Ina :-) nice reading ur blog. Interested nak tau location swimming class tu. Thank you.