Friday, March 16, 2012

Self Theraphy




Assalamualaikum...

Hari jumaat yg indah! Seriously i am very busy this week. Keje as usual berjalan seperti biasa busy, busy with kiddos cos cuti sekolah macam2 aktiviti for adam even we suppose fly somewhere unfortunately flight sume penuh cos short notice. The reason why aku tak update blog semalam dan kelmarin cos sibuk buat self theraphy! Shopping!




Yeah busy self theraphy utk semalam selagi tak penuh satu trolley tak balik2. Tangan dah penuh nak angkat brg2 so cari trolley. Ni trolley shopping utk brg anak2 yg mama punye trolley lagi parah... Kelmarin empire and yesterday OU. Dear parents you should go to pumpkin patch, guess and obaibi okaidi cos design baju latest awesome!


I am suppose bring adam to PSN today tapi tak tau sempat ke tak hari ni. Weekend tak payah cakap la cos aktiviti kami sentiasa full. Sabtu ade mkn2 family kat hotel sempena march bufday my mom. Kali ni sume berkumpul :)

Sebab tu adam punya swimming class aku request during weekdays kalo weekend mau byk kali tak datang agaknya...


Got to go...


Have a nice day you all!

Semoga allah berkati hidup kita semua, solat jumaat bagi lelaki rebut peluang berdoa di masjid lagi baik depan mimbar :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: