Tuesday, March 13, 2012

Nikmat dari Allah SWT





Assalamualaikum...

Cuti sekolah ni macam-macam plan yang nak dibuat bersama-sama aanak2 tapi tak tau mampu atau tak mampu. Gosh bersusun segala aktiviti ok, adam pulak keep on asking me bila nak bake cookies? aiyark sabtu ahad memang takde rumah punya kene cari slot weekday untuk bake cookies together. Akmal pulak viral fever tapi beransur pulih, kesian badan dah ringan sebab takde selera makan.


Mengandung ni memang "heaven" la bab makan-makan kan, tekak teringin nak makan laksa johor maka rutin biasa ahad aku pepagi pergi pasar stadium beli barang-barang buat laksa johor, gerai jual ikan pertama cakap ikan parang dah habis, aku dah berdebar... pergi gerai kedua happy terus sebab ikan parang 2 ekor available and tros beli. Jalan terus nampak ketam bebesar tros beli 6 ekor sekali nampak ikan parang gerai tu lagi tebal isi adoi geram aku cos dah beli awal-awal... takpe yang penting PUAS dapat makan laksa johor dan sirap bandung bersama family aku dan MIL with SIL pun dtg rumah petang ahad. Alhamdulillah nikmat makanan yang Allah SWT bagi.




Jangan lupa visit blog Abiya Muslimah hari ini :) Colorful cotton shawls! Electric blue shawl





 Lime green





Stunning sunkist





 The speciality of our colorful cotton shawls are we made it extra long and wide for more easy styling. Do visit AbiyaMuslimah blog ya :)



No comments: