Friday, March 23, 2012

Friday story mory

Assalamualaikum...

Hari ni mood tak berapa baik sebab aku batuk, tekak sgt perit jadi nak bercakap dengan orang pun tak selesa. Ye la camne nak bercakap kalo dah sesikit uhuk...uhuk...uhuk... Nasib hari ni aku takde meeting atau presentation dgn client. Ade amendment design je so aku soh staff aku gi jumpa client.


Kalau ade masalah kesihatan ni buat sume benda tak selesa. Masyallah peritnye la tekak aku ni. Eh sekarang ni dah kurang hujan kan... So tido malam agak panas memang bergantung ada air cond je la. Eh kuat betul si pandai dalam perut ni menendang, ke tengah solat jumaat si bijak dalam perut ni. Hhhmmm nak balik rumah jap lunch makan ikan parang masak asam pedas dgn daun pegaga bersama nasi panas, superb!




A celebration at the office yesterday for one of my staff :)

Happy weekend you all and as usual weekend aku dah full dengan pelbagai undangan dan aktiviti.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

zeta said...

dah sihat ke belum tu yaya ?

yaya said...

ok alhamdulillah zeta...