Tuesday, March 20, 2012

Feeling down...


Assalamualaikum...

Semalam tak update blog sebab busy tapi kalau aku tak busy pun aku malas update blog jugak sebab takde mood. Yup i am feeling "DOWN". Serius aku kemurungan lately sebab aku tak larat nak bawa badan sendiri.


Nak masuk 7 bulan ni serba serbi tak kena, baring terlentang mahupun mengiring kiri kanan tak selesa. Dah duduk nak bangun pun payah. Nak naik tangga naik bilik atas kat rumah pun berat nak badan nak mendaki. Masa pregnant adam dan akmal takde rase seteruk ini tapi kali ni masyallah alu rase tak selesa bila masuk 7 bulan ni. Kekadang sampai aku ckp dlm hati "cpt la 37 weeks baby keluar"


Kalo kat twitter borak2 dgn kwn seangkatan derang ckp maybe dah masuk umur 30 that why kudrat tak sekuat dulu plus dah ade existing anak lagi la pulak 2 boy yg lasak. Tak dinafikan memang penat.




They make mess at my room...


Yesterday hubby told me that i need "me time". Husband soh aku gi spa. Will think about it. Friday dah occupied dgn swimming class adam so nak cari slot yg bebetul for my "me time".






Manage to bake cookies together to fulfill permintaan adam.


Wanna bake choc moist cake cos teringin pulak. Baking cake also "me time" kot cos meet my satisfaction :)

Have a nice day!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Nadiah said...

salam...akak nak tanya pasal bantal sapport tulang belakang tu...dulu blog akak ada tapi nak tgk previous post tu tak reti...akak boleh bg link dia tak kat saya pasal kawan saya pregnant tapi tulang belakang dia sakit sgt....ingat nak cadangkan dia beli bantal tu...tq ye kak....tahniah dah pregnant..lama betul tak tgk blog akak....

yaya said...

nadiah: akak dah balas email nadiah, check ur mailbox

Nadiah said...

takde la pula kak...

yaya said...

nadiah: ok akak paste sini lah yg akak email tu
salam,

nadiah you can ask ur friend go di link di bawah, kedai kat damansara but now byk kedai yg jual maybe let google jugak...

http://www.thebabyloft.com


regards,

yaya abu bakar