Monday, March 26, 2012

Adam and swimming class





Assalamualaikum...

Mcm mana weekend korang? Aku memang best dan tak cukup tangan. Sabtu pagi lepas breakfast gi mkn2 at my sister house than petang gi shopping kat sunway pyramid, bebudak and my mom lepak kat hotel pyramid me and hubby gi enjoy. Ahad memenuhi birthday invitation. 2 birthday party pun semput tak terkejar, satu kat shah alam satu kat damansara. Ok cerita tu kita buat kat entry blog yg lain.


Ok adam's swimming class so far so good. Most of my fwen tanya adam punya swimming class ni personal coach 1 to 1. Yup betul 1 to 1 sebab adam dulu masa umur 3 tahun aku pernah cuba kat monterez tapi kene reject sebab byk sgt mulut and playful, lagi pun coach tu cina. Adam pulak masih confuse right and left hand, ye la baru masuk 3 tahun masa tu. Now 4 tahun setengah aku tros masukkan 1to1 kalo group much cheaper monthly fees tapi takut adam tak 100% focus.





Teacher syahir ajar adam "breath in and out". Serius aku tak boleh jadi pengajar. Teacher syahir ni masyallah penyabar sgt dan pandai layan budak. Lagi la pulak dapat budak macam anak aku si adam yg banyak cakap, kang kekejap " eh teacher adam nak minum 100 plus, kejap k", " eh uncle adam nampak shark la tadi dlm pool" kejap uncle kejap teacher aku pun tak faham...






Bila teacher syahir suruh tahan nafas 10 kali adam jawab can i do 8 times only. Ya allah aku yg tengok cam ringan je mulut nak interfere, hahaha...





Ok belajar gerakan kaki...






Balajar tahan nafas dalam air





Malam tu aku ingat adam tido awal sebab penat lepas berenang tapi ligat main dengan akmal...





Esok pukul 8 pagi dah bangun main buai kat laman rumah pulak. Sentiasa full of energy...





Saturday morning while we all breakfast at round table kiddos having secret meeting at the other table...


Banyak cerita cuti sekolah yg lalu tak "up" di blog as memory for us....

Have a nice day you all...


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

gee ryder said...

yaya, i nak tanya la psl swimming class adam tu. i pun tgh cari yg coach 1 to 1 untuk aqeel.
berapa yer dia charge dan berapa session.
u email i boleh.
rozihana@gmail.com
thanx yaya :)

yaya said...

gee: i dah email kat u gee... check ur mailbox k

lynn said...

Hi yaya, I nak tau jg la psl swim class tu. how much, where n contact no. If u don't mind. Thanks ya

alis said...

yaya i pun nak tanya u satu soalan. u check up ngan delivery nanti kat tropicana kan? if u dont mind blh tak share cost checkup every month + cost delivery nanti. thanks ya.


alis.

yaya said...

Lynn: pls gimme ur email add so i can email all the info that you need.

alis: cost check up selalunya dlm rm150-rm200 depend bulan tu you amik ubat tambahan ke etc cost delivery normal rm3500++ kalo operate rm8k++ nanti after delivery i update kat blog untuk costing ya...

lynn said...

Hi yaya, lupa lah nak bg my email that dy. ebnora75@yahoo.com

Thks