Friday, February 10, 2012

Short Vacation




Assalamualaikum,

Hari ni update ringkas short vacation di Cameron holiday. kitaorang tinggal di century pine resort ambik pahang suite as suggested by syauqi and munirah. Sangat convenience untuk family aku, family abgngah dan mak. Pahang suite ade 2 bilik hall kitchen bole masak, astro semua changel ade dan courtyard untuk lepak atau buat bbq party :) yup convenience and strongly suggest, harga masa kami pi peak day so rm700++ kalau hair bias wkday bukan holiday dal am rm500++ sahaja. Tapi kalau nak masak bawa pot sendiri cos ade electric stove with plate and tea cup and basic spoon and fork.






Adam breakfast dengan tok mak, suka sangat spaghetti carbonara si adam ni, tapi hotel ni buat tak sesedap mama buat kata adam, wink :)





Aku post pakai gambar ape yang ade je la cos picture bersepah kat dslr ade kat hp aku ade kat digi cam ade, so aku pakai pic yang aku upload kat instagram sajork. kami pergi kok lim strawberry farm. Menu nak lepak makan sambil cuci mata dengan view sangat ok. Strawberry bread with ice cream superb delicious. Masih terasa di tekak bila tengok gambar...




 Petik strawberry sampai penat...





 Strawberry farm...





 Kiddos enjoy, strawberry berlambak maka aku projek red velvet cake kat rumah :)






Bharaat Tea farm





Sekarang adam suka buli akmal, cekik akmal, hempap dengan bantal, tolak akmal bila gaduh tapi akmal tak padan dengan kecik, dalam diam2 bila adam x sedar akmal gigit curi adam, meraung si abang adam.






Gambar last, version Ombak rindu 2. Bagi chance aku feeling bercinta peluk chum sat naaaa...



have a nice day!





4 comments:

Farah said...

lama dah tak nampak ko yaya..nampak cepat gak kembang muke ko.

bes cuti tempat sejuk2..lama aku tak pi cameron.

isabelle said...

wahahaha..baru nak kata kodam dah pandai defensive...sekali si komal lg terer rupanya..dlm diam2.

wei..nape cuti aritu ramai org pi cameron dgn zoo ekk?

Anonymous said...

i'm your silent reader.i pon g cameron time cuti pjg tu.wah jam sungguh kan....

yaya said...

farah:
pregnant kali ni aku agak cpt kembang mcm ade soda bicarbonate dlm badan...

Isabelle:
maybe kl pans so org nak go tempt sejuk hahahha

anoy:
yup bleh tahan jem sebab ade pasar mlm :(