Friday, February 17, 2012

My kiddos





Assalamualaikum...

Semoga hari jumaat ini membawa keberkatan kepada kita semua... Al fatihah buat kawan suami yg meninggal semalam dan akan dikebumikan hari ini. Semoga aruah ditempatkan di kalangan orang yg beriman, amin.


Semalam aku balik rumah agak lewat, tak sedar jam dah nak pkl 10 rupanya, 10 tepat sampai rumah 1st view aku masuk rumah tgk adam akmal dah terlentang tido. Layan kartun layan ipad sampai tertido. Messy living hall and toys every where, macam tu la bila dah ade anak, ade toys room pun derang akan drag toys ke living hall.


Yang bagusnya kalo derang tido awal, esk pagi bangun tido freshhh je....


Got to go! Mau pergi merambu ramba shopping tata...





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: