Tuesday, February 14, 2012

life must go on...

Assalamualaikum...


Aku sekarang dalam kereta dgn staff aku gi meeting, esk pagi pun meeting. Both meeting pasal skrip. Kalau cakap pasal keje yes agak busy, tapi org selalu ckp busy tu bagus ok alhamdulillah.


Ok talking about my self, hhhmmm. Pregnant no 3 makin penat maybe sebab dah ade 2 anak so nak melayan anak2 dan suami lagi. Balik kerja je kene terkam dgn anak ajak main nak dapat "me time" tu payah. Bila nak pergi spa cos i need my "me time". Disebabkan 2 minggu ni aku agak kesedihan lalu susah nak lelap mata bila bangun gi "weewee" pkl 3 or 4 pagi tros x bleh tido bawa ke subuh sampai tros buat b/fast dan gi kerja. Fikir macam2 bila x boleh tido, yes emotional pregnant women...


Ok dah sampai tempat meeting, got to go. Gambar adam tolong pilih bawang ketika pergi pasar hanyalah hiasan entry semata-mata, oh abang adam yg sgt bijak ambil hati mama :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments: