Tuesday, February 28, 2012

Bbq make u feel good :)





Assalamualaikum...

Dah berkali2 buat bbq dgn family and fwens dan ni pertama kali aku post entry bbq. Dedulu malas nak update plus byk gambar aku yg belum pulang ke pangkal jln (x pakai tudung lagi masa tu dan berseluar pendek). Ni bbq for my family pool ready, table set up ready, stove ready and of course food ready as well!




Marinated chicken, lamb, fish, mushroom soup with bread, bee hoon goreng and ice lemon tea. Makan borak gelak makan borak gelak makan borak gelak....





Ni baru sebahagian cos bebudak baru kuar pool and semua siapkan anak2....





Bbq party for mommies and daddies...


View table set up for moms and dads pot luck bbq party from top :)




Yummylicious food sate and kerang bakar from ct, mushroom superb delicious from jua, nita candy and jelly tak silap aku, lamb chop and pumpkin pie from munirah, munirah brought rainbow cake for uwais birthday celebration :)




Damnnnnn.... Tgk gambar dah teringat terliur... Air sirap bandung soda from nannor.





Marinated fish from fiza with superb kuah asam, marinated chicken by me, jagung bakar by shilashower. Byk makanan kan and kitaorg makan masyallah syukran ya allah.





Jua dah tersandar kekenyangan, dah bersalin pun si jua :) baby girl yg comel, congrats... Kaki bersila yg pegang white plate tu aku la jugak yg dah tersandar tapi mulut masih mengunyah....





Nannor and fiza. Ade byk gambar tapi tak terupload aku kat blog ni, mostly sume kat FB. Credit to husband nita yg captured all the moment :) thanks nita and hub!





Kiddos enjoy at pool and play swing. Thanks nannor suapkan sume budak2.... :)))





Mommies, azza yg dlm pantang pun join hehehe aku dgn munirah la dok sms die soh turun skali cos selalu bbq party sebelum ni azza selalu ade. takpe za aku dah sesiap Masak khas lauk pantang ko :) ikan merah masak rebus.




Daddies


Suppose ahad kelmarin ade bbq party with group of fwen yg lain unfortunately terpaksa cancel sebab sedara datang tido rumah kitaorg and minta tolong bawa anak die daftar kat uitm shah alam. Ok bbq party for the other circulation of fwen maybe next time...


Have a nice day!


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:My home sweet home

1 comment:

pet said...

yaya aku mmg looking fwd bbq tu..hahaha..nnt kita wat pot luck la eh :)