Thursday, January 19, 2012

Yaya Kembali :)

Assalamualaikum...

Hampir 2 bulan jugak la aku tak update blog. Kenapa? masalah kesihatan dan busy dengan kerja dan boutique Abiya muslimah and planning buka 1 lagi business baru. Twitter pun aku jarang update status. ok ape yang aku nak update ya, hhhmmm IP4S baru aku beli masa launch tu kene hantar singapore balik sebab problem tak boleh detect sim card. Paling best sejurus IP4S diterbangkan ke s'pore utk pemeriksaan blackberry utk main number pun rosak, ok fineeee cos black berry tu pun dah 2 tahun pakai, sound sekejap dgr sekejap takde, maka black berry ni aku gantikan dgn samsung galaxy notes and i found galaxy notes sgt best! Another number tunggu IP4S diganti baru oleh MAC mungkin.

Ok habis cerita pasal gadget, adam akmal pulak. Adam sekarang sekolah noble kids sebab sekolah little caliph kat area rumah aku tak guna program litthe caliph lagi so langsung aku tukar sekolah adam. Adam kegilaan terhadap robot makin menjadi2 sampai husband nak hantar kelas buat robot hahaha funny bus serious. Akmal hhhhmmmmm akmal ni kuat menangis merengek dan mengada, memang kene banyak sabar, sampai ade yg advise aku soh bawa akmal go darul syifa. Tengah fikir2 dan cari solution untuk akmal ni.

Ok kita bersambung cerita di hari esk kerana ade kerja menanti. C ya!

4 comments:

Anonymous said...

lama betul yaya berhibernasi..hihihi..

-zeta-

Munnafendy said...

hi yaya!

amboi dah pakai galaxy note?? grrrr...adore gila ni

mamasuri said...

dah lama tunggu puan yaya kte buat new entry...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah bsy betul bizz women dgn memacam task .. hope semuanya berjalan lancar yer yaya ;-)