Monday, December 12, 2011

Tak tahan...

Assalamualakum...


Sebenarnya aku dah draft panjang sekali nak posting hilang maka aku dah takde mood nak bercerita kat sini. Sekarang ni aku tak tahan dengan fasa yang aku alami. Serik? Serik setiap kali fasa ini tapi buat jugak lagi.

Bulan ni setiap minggu ade wedding invitation. Bulan 12 ni memang bulan org kawin. Jadi every weekend dapur tak beradap. Cerita pasal bulan 12 ni tersedar yang kita dah nak masuk tahun 2012 beberapa hari je lagi. Cepat sungguh masa berlalu. So ape perancangan korang utk 2012. Aku ade macam2 perancangan dan perkara yang dijangka insyallah untuk 2012, semoga allah swt mempermudahkan segala-galanya.


Serius lapar ni weh, rase nak makan kek kat secret recipe pulak. Ok have a nice day. Fasa yang aku alami sekarang ni merupakan salah satu sebab aku x update blog selain busy with daily life. Take care everyone and have a nice day!


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

salzahari said...

Fasa morning sicknesskah?;)

Layla said...

yaya pregnant lagi ke? if yes, semga dalam lindungan Allah selalu. if not, semoga dipermudahkan urusan oleh-Nya.