Thursday, December 1, 2011

Setakat itu sahaja....


Assalamualaikum, first and foremost aku nak minta maaf la sebab lambat aku publish comment korang, nak publish comment pun lambat ape tah lagi membalasnya, terasa masa berlalu dengan pantas. Sibuk kerja dan sibuk menguruskan anak2 memang tak cukup tangan. walaubagaimanapun, comment, nasihat dan kata semangat dari korang adalah sangat dihargai, tengah meeting or presentation dengan client sempat baca di email bila masuk comment sambil senyum menghargai.

Setakat ini sahaja.... yup setakat ini sahaja kemampuan aku untuk Breast feed akmal. kenapa aku perlu berhentikan akmal dari BF will reveal later sebab musababnya. Sedih pun ade bila akmal kene stop BF. gambar diatas tinggal 'memory" je la. The best pic captured by husband masa BF akmal after pantang masa tu.

Hujung tahun memang selalu busy kerja, aku kalo update blog pun maybe from iphone je, oh tak sabar nak share pasal birthday party anak shilashower dan fiena. both party deco awesome! Ok aku kene gi bank, lama giler aku mencari buku cheque yg misplace, than kene gi KL for photoshoot coffee table book client and another meeting kat KL jugak. Kesian husband kene tgkkan kiddos sebab sekarang maidless and waiting our new maid end of decmber.


Have a nice day!




No comments: