Tuesday, November 29, 2011

Tak best




Assalamualaikum. Yup mood adelah merundum cos sunday akmal jatuh dalam bilik air. Left eye swollen and ade koyak ckit. Dah mcm pakai eye shadow akmal. Doc dressing tapi akmal tak duduk diam sampai doc ckp akmal ni aktif dan cergas.





Doakan akmal sihat dan pulih segera. To all mommies becareful bila anak dlm toilet. Take care and have a nice day!


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Anonymous said...

Akmal..aunt doakan akmal cepat sembuh..

-zeta-

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai ... get well soon akmal ;-)

aieesha.salleh said...

alamak. get well soon akmal. my son suka lompat2 dalam toilet, sampai jadi mak tarzan dalam bilik air. jatuh pun few times dah :( selalu risau part tulang belakang tu. tapi kalau jatuh ke depan pun, seriau jugak ye :(

isabelle said...

cian komal comelku ittew.
kalo maid yg biar jatuh, mesti kita hangin kan? hihihi.kalo kita sendiri, errr..errr....

Ida Shaklee said...

uuuh.. seriau tengok. anak-anak saya mmg bebas dalam toilet. hopefully semua selamat. jatuh2 manja ja la. bangun sendiri so far. cam na nak secure toilet ek..