Monday, November 14, 2011

Random babbles

Assalamualaikum


Hari ni aku busy. Pagi2 pukul 6.30 aku dah keluar rumah meeting than habis meeting duduk dgn editor pulak lepas tu dengan graphic pulak. Serius busy sangat hari ni. Ni akan tgh break for solat zohor pastu update blog jap. Hahaha...


Walaupun busy tapi aku berada dalam keadaan gembira, ye gembira sangat2 sebab banyak benda yg baik dan bagus berlaku especially bab kerja, rezeki masuk bertalu talu alhamdulillah cos client dok call aku bagi job. Kehidupan harian aku pun alhamdulillah happy sgt, husband pun happy lagi2 bila aku bagi good news pada dia.


Oh cuma satu je la menanti maid baru sampai akhir bulan 12 atau awal bulan 1. Hazab jugak buat keje2 rumah ni. Hahaha merasa pegang batang penyapu dan lap2 habuk :)


Bisnes lagi satu abiya muslimah pun menggembirakan setakat ini, alhamdulillah oh we finally found a model, model from tehran wajah arab seperti yg kami mahukan. Tau tak perasaan yg even though ko busy tapi hati ko berbunga-bunga gembira :))


Esk aku ade presentation lunch hour cuma location presentation je tak best kat ritz carlton hotel KL, Apesal la client aku ni soh gi present kat sana buatnya aku tersinggah pavillion shopping camne? Hahaha bagus jugk tu...


Ok korang got to go!


P/s: lagi satu yg menggembirakan hati aku adelah aku suka giler ID (interior design) office baru aku :))



- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

zeta said...

byk berita gembira kan..macam tu la best... :) alhamdulillah..

farhanna said...

mmg sgt super bz

Am said...

alhamdulillah... byk benda yg gembira :) suke3...semoga rezeki semakin bertambah...amin

Jaclyn Chew said...

Good evening!

I'm currently on a look out to engage mommy bloggers for a client of mine and I came across your blog.
We are seeking to engage mommy bloggers for paid advertorial write-up for a milk client, which will be kick-starting their campaign soon.

Would you be keen to further explore the possibilities of working together?

Do hope to hear from you soon!

Email me at jaclyn@sirens.my