Thursday, October 20, 2011

Sneak out!




Assalamualaikum. Dulu adam sekarang akmal... Selepas hantar adam sekolah settle masalah aku tak payah sneak out bila nak keluar/kerja. Adam pun ok sebab die tau rutin die adelah pergi skoll. Sekarang akmal dah besar akmal pulak nangis nak ikut. Nampak je aku pakai tudung pegang beg naaaaa meluru lari nangis nak ikut. Jadi sekarang aku kene kembali kepada zaman "sneak out" :(





Muka serius dapat sms...





Ok sms yang menggembirakan hati...


Red Shawl from Abiya muslimah boutique



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

isabelle said...

hahaha. maka berdrama lah setiap hari ye.

p/s:camna pulak la kau amik gmbr tgh baca sms tu?

yaya said...

is:
haaaaa mesti ko query kan.... mesti la ade orang nyeee :)