Wednesday, October 19, 2011

OMG! Hot and Busy!







Assalamualaikum to all my reader. Goshhh i feel so happy cos yesterday photoshoot for Abiya muslimah done and successful! Can u see my face picture above, yes berkerut menahan panas lagi pegang reflector to get more effect, my partner rinie dah kene pose baring macam ikan kene salai hahahah. Sorry i request for that pose cos i am a DOP (Director of Photography on that Day). Cant wait to reveal new product of Abiya Muslimah :)



Pukul 3.05 pagi aku menaip blog entry ini (auto post entry) cos ade keje nak kene siapkan dan esok (today) aku ade event kat putrajaya than jumpa client kat KL and last appointment site visit my new office. Serius aku dah ngantuk keje pun dah habis dan mahu tido.




Have a nice day you all!






No comments: