Monday, October 31, 2011

Gorgeous!



Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari isnin hari permulaan bekerja setiap minggu mesti masih mood cuti malas2 nak ngadap kerja, jadi ape kata layan printed shawl yang sangat menarik dan "gorgeous" ini dulu di blog Abiya Muslimah.




 Serius rambang mata tengok printed shawl ni sebab semua cantik, aku sebagai owner pun dah rembat 4pcs and i love it to the max.



Oh paling aku berkenan sebab printed shawl ni tak tebal maka tak panas bila pakai, corak tudung unik, panjang jadi aku boleh gayakan macam-macam style even buat turban pun boleh. Kalau masa zaman tak pakai tudung dulu aku rajin beli shawl macam ni gayakan di bahu dan leher, buat belt kadang aku ikat kat handbag.




 Leopard printed pun ade :)



 Vibrant color and you will look more energetic!




Goshhhh i love it to the max, now aku cam nak rembat warn biru ni pulak. LOL!




More design and full preview please visit Abiya Muslimah blog.






No comments: