Friday, October 14, 2011

Big bad wolf!





Assalamualaikum, nampak tak aku tgh korek2 wallet nak bayar hasil borongan buku di "big bad wolf book" MAEPS. Hasil borongan aku rm359 aku ingat dah damage wallet aku, org sebelah aku rm500++ ok.


Yang x best and agak hampeh adelah kids book mcm exercise book or science education for kids takdok, ade buku yg aku cari cam macam mana bumi berputar, sun, star,moon,tangan manusia etc tu takde. Graphic book pun limited gilerrrrr utk ofc aku :( tapi cooking book awesome! Aku suka...


Maybe aku pergi dah lambat hujung2. Ahad ni last day jadi sila la pergi jika mahu mencari buku. Tata...


P/s: hubby ckp die nak repeat esk, wink!


- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

Sharinginfoz said...

wait for me big bad wolf