Friday, October 21, 2011

Baby!





Assalamualaikum, salam jumaat penghulu segala hari. Semoga hari anda lebih indah dari semalam:)


Hari ni nak cite pasal akmal. Walaupun akmal sudah 1year 6 months (dah setahun setengah anak mama) akmal tetap kami anggap die baby super cute sebab die yang paling kecik dalam rumah ni. Kalo aku marah akmal pun adam akan menyampuk dan tegur aku "mama jangan marah akmal, die kan baby lagi" haaaa... Manja ok akmal dengan adam dapat pembelaan.





Akmal ni memang lain dari adam. Anak no 2 ni lain ckit aku tgk. Hati akmal lagi kental berbanding adam soft hearted maka layak la kamu adam sebagai abang yang super cool. Kalau aku marah atau jentik tangan akmal die boleh buat selamba tak tau je kat aku siap boleh senyum tenung aku, kalau adam dah jurai air mata samil peluk aku cakap "adam sayang mama, sorry mama, mama jangan marah adam" while Akmal kamu memang rock! Aku tak tau la performance ape yg akmal tgh buat gambar kat atas tu.




Hoih akmal ni kalo buat lawak, gomol2, mengekeh boleh tahan jugak, tu romper die taknak buka nak sangkut kat kepali sambil jumping here and there.






Oh aku bukan ibu kejam... Akmal yang nangis2 tunjuk trolley pasar aku tu nak duduk dalam tu. Adalah dalam 10 minit die duduk dalam tudan aku tarik trolley tu sebelum sampai di tempat b/fast. Semua di pasar stadium pandang akmal dalam bakul, pagi2 dah dapat tangkapan paling besar...






Team work!






Ini adelah gambar terbaru semalam, 12 midnight and not yet sleep. I blame you tube and barney as well!



Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

NICK @ NADIA said...

comel gile akmal ni gerammm tgk.kiss skit muahx ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

muka dia masih muka baby .. rambut bleh geng dgn my aidil yg 2nd tue ;-)

mamasuri said...

comel nyer...anak2 kan..selalu buat kte tersenyum...

isabelle said...

anak kau dua2 comel giler..
geram aku nengok. rasa mcm nak gigit