Tuesday, September 20, 2011

Opppsss tak terkejar!




Assalamualaikum, korang still raya mood? Aku masih ok sebab kalo buka calendar aku memang penuh every weekend, semalam beraya and visit my best buddy jazz yg baru dpt baby boy, congrats jazz!


Semalam aku nak update blog tapi x sempat cos pagi ade appointment dekat sothys for facial. Sothys facial and service awesome! Actually skin aku xde problem pun cuma dehydration shj. Skin specialist ckp lagi susah handle oily skin dari dry skin. Aku dry skin tu yg kadang dehydration kat pipi and sothys adelah terbaik :)




Pergi bersama cik jua, jua ko dah rembat ape tu... Maybe i gonna sign up as sothys member.




Aku sepatutnya update cerita di universal studio singapore. Superb awesome best giler! Will blog about it later cos byk sgt gambar. Oh oh oh before that can u spot me and husband up there? Hehehe


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

zeta said...

Haha nmpk..husband mcm takut giler naik tu.. :p

yaya said...

zeta:
muahaha husband aku muntah ok...