Tuesday, September 27, 2011

no tittle please



Assalamualaikum... minggu ni merupakan minggu busy. Semalam 2 meeting dan 1 presentation di KL, seharian di Kl belah petang singgah rumah munirah, fun chit chat with munirah and fadd. Munirah buat choc molten cake sedap ok... Hi-tea and lepak. Than singgah tailor ambik baju.



Minggu ni setiap hari ade meeting so no promise for blog update. Oh Hari Raya hampir melabuhkan tirai and i gain 3 kg, yes 3 kg ok. Benci tengok jarum kat weight scale. ok sekarang tengah pikir macam mana nak buang 3 kg terlebih tu.




Hari ni masak yang simple aje la, nasi goreng cina. Sorry ye anak2 mama tak sempat, busy. Got to go. Proposal to hand over, site visit, telemovie goshhh busy but busy adelah seronok!



* sape yang ade email yaya before bulan puasa rasenye yang tanya pasal keyakinan diri dan kejayaan tak silap please email me back. I tak sempat balas hari tu sorry.


No comments: