Wednesday, September 28, 2011

Nasib baik...





Assalamualaikum! Picture above me and husband dinner and shopping at empire. Yah empire shopping mall yang terbakar pkl 3 lebih pagi tadi. I think most of u dah tau yg empire dhopping mall meletup terbakar and i heard bcos of gas leakage. Pagi2 dah kecoh di twitter. The moment aku tau tros cam OH MY GODDD... I was there last night.... Tak dapat aku bayangkan la kalo tgh menikmati makanan di chillies tetiba meletup, org2 chillies tgh nyanyi lagu happy bufday to you kat aku dgn riuhnya tiup lilin than empire mall meletup, tgh cuba baju kat dorothy perkin di fitting room tetiba empire mall meletup, tgh belek hangbag di coach tetiba meletup. Masyallah... Nauzubillahimizalik...


Nasib baik la pkl 3 pagi meletup kalau day time tak tau la aku cos melibatkan ramai nyawa orang dewasa, budak kecik, ibu mengandung, nasib baik tau. Syukur alhamdullliah kerana kejadian meletup tak berlaku di siang hari. To my friend patt, tu gambar aku kat atas pakai maysaa, cam tak sesuai dgn muka aku je kan?

Have a nice day you all and take care!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

zeta said...

Tu lah kan..nasib baik jd masa time org xde..kalau boleh xmau la kejadian tu berlaku pon..ramai yg sedih..

aby4466 said...

Jangan cakap nasib baik aje... hang kena buat sujud syukur... Allah masih memberi pinjam lagi nyawa tu...

CuppyCakeMommy said...

educational toys promotion ..
it is fun and smart toys for your kids..

visit our page at

www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

eezance said...

salam singgah tuan blog :) happy blogging!

syukur alhamdulillah, selamat.. :)

yaya said...

zeta:
yup, tak ramai org pun skrg org sudah sedih. Agak nye org sedih tak dpt shop[ping kot. LOL

Aby:
Oh masa tau kejadia sudah ucap syukur alhamdulillah pada Allah SWT yup nyawa hanya pinjaman dari allah swt

cuppy:
insyallah :)


eezance:
slam kenal :)