Monday, September 12, 2011

Hey ho!

Assalamualaikum! Ape khabar u all? Harap semua ok. Aku keletihan lagi selepas open house mkn2 raya hari sabtu lepas, thanks for coming my dear friends and family. Entry itu akan menyusul kemudian.

Ahad pulak kami beraya rumah neighbour, serius jiran sebelah rumah aku masak lodeh sedap giler dengan kuah kacang nasi impit, hoihhh sedap! Than sambung beraya rumah kak long aku pulak lepas beraya rumah jiran2 aku yg sporting.

Eh ade keje la, gambar chocolate moist cake aku yg simple utk hubby breakfast today! Husband love my choc cake so much and i like it! Oh open house raya ari tu pun aku buat choc moist cake 2 kg :)


Chocolate garnache ade lagi dlm freezer tu so aku nak baking cake lagi rabu ni :) sape nak raya rumah aku rabu ni? Mari3 hehehe


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Anonymous said...

Kau mmg rajin kn.. :)

-zeta-

yaya said...

zeta:
kalo mood merundum malas gak aku hahahah

Nurhayati said...

raya ni makan je kan ;-)

yaya said...

yati:
tu kan makan je... berat badan pun naik manjang!