Thursday, September 1, 2011

Hari raya 2011- 3rd syawal




Assalamualaikum! Bagaimana sambutan hari raya korang? Aku kejenya makan makan makan air warna warni masuk badan. Dari 1st day raya sampai hari ke 3 non stop beraya dari rumah ke rumah ok. Penat tapi seronok, perut ni termengah mengah penuh makanan sampai aku takut nak berdiri kat penimbang berat badan.


Ni aku on d way ke johor, beraya di johor pulak, nasib highway selatan ok takde sesak. Oh gambar kat atas tu masa 1st day raya kitaorg yellow theme! Hoih bukan senang nak dpt gambar berempat, akmal and adam bukan nak pandang lense camera pun tu belum lagi kalo cranky. Kira gambar kat atas tu yg terbaik la.


Eh dah nak sampai la! Selamat beraya korang. Take care!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

zeta said...

Wahhh..gaya Akmal mcm org dulu2..hehe..
Selamat hariraya yaya.. :)

azzamoro said...

selamat hari raya yaya. maaf zahir & batin

cantek aa ko pakai tudung gitu. kena ngn muke ko.

ak yuyunz said...

yaya.. rasanya raya ketiga tu nampak u kt r&r dengkil time pagi. i dalam kereta.. pastu perasan akmal and adam kt depan kereta.. tergerak dalam hati mcm ku kenal budak2 ni. rupa-rupanya anak u haha..

so sweet la budak2 tu :D

yaya said...

zeta:
hahaha cam org zaman dulukan...

azza:
memula aku x confiedent weh tudung stail tu, husband aku ckp ok baru la aku confident :)

ak:
oh ye ke, tapi i tak berhenti kat dengkil, i berhenti kat R&R ayer keroh...