Wednesday, September 7, 2011

Blog update!


Blog tak update beberapa hari ni sebab aku tak transfer gambar2 raya lagi ke computer hahahah plus sibuk beraya. Semalam munirah, fadd and fiza lepak rumah beraya tapi fiza balik awal. Rumah aku gamat dengan hilai tawa lagi la si soki tu ade je ceritanya.

wah sekarang laju je aku menaip pakai ipad update blog sebab dah ade keyboard woohooo! kelmarin beli kat digital mall lagi senang keje aku pakai excel, words, power point kat ipad. Aku tak perlukan mac book lagi! lepas tu jon introduce application kat ipad yg bleh simpan semua document so get more space!

Aku mengantuk ni sebab akmal merengek semalam tak boleh tido aku dibuatnya. Nanti dah transfer gambar raya aku update hari raya 2011 yang meriah! eh aku nak buat keje lain pulak ni, hotel kat JB pun aku belum buat reservation, cousin aku kawin kat JB next week so nak cari hotel utk shelter 2 hari. any suggestion?



- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: