Saturday, August 27, 2011

Ucapan kami sekeluarga







Assalamualaikum. Hari ni ramai warga KL meninggalkan kawasan masing2 menuju ke kampung masing2. Highway utara, selatan dan timur barat sudah mula sibuk dengan kenderaan. Tak kurang jugak yang masih shopping, last minute shopping pun seronok jugak cos aku dengar boleh dapat diskaun. Iklan raya kat tv pun dah macam2 keluar. Haishhh memang dah nak raya sangat ni semua orang.


Jangan lupa sebelum keluar rumah pastikan semua dah dikunci dan pastikan alarm dan cctv berfungsi dengan baik. Baca doa sebelum melangkah keluar rumah. Kenderaan pun pastikan dalam keadaan yg baik. Aku ni kat rumah lagi sedang baked chocolate moist cake untuk berbuka puasa di surau hari ini. Ye aku tak balik umah MIL lagi, maybe esok atau lusa. Ni nak pergi giant jap lagi, potong rambut adam and hubby, kasi hencem dan kemas :)


Di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri dan memohon maaf jika ade sebarang kesalahan yang mengguris atau menyakitkan hati disepanjang korang membaca blog yayafamily. Semoga anda semua bergembira pada hari raya,



- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Nanak said...

selamat hari raya yaya & family..hati2 semasa memandu :)

Ummi to NAJLA and EMRAN said...

Assalam

selamat hari raya yaya n family..slmt pulang ke kg halaman yeks..tahun nie we all raya kt denai alam aje:-))

take care n have a safe journey..