Monday, January 1, 2001

Today random babbles!

Assalamualaikum. Semasa aku taip entry ini mata adelah sgt ngantuk. Biasanya bulan puasa tido memang kurangkan. Aku sampai rumah tepat masuk waktu zohor selepas meeting dgn client tadi, terus solat dan sekarang mengadap ipong. Alhamdulillah bulan ramadhan selalunya rezeki murah melimpah. Harap2 korang pun begitu. Eh ckp pasal rezeki, aku baru teringat yang aku belum tukar duit raya lagi kat bank. Dusshhh harap2 ade lagi la bank duit utk tukar.


Rupanya raya lagi beberapa hari je lagi ye, next week adelah week terakhir ramadhan, aku tersedar raya nak dekat bila client tunjuk calendar tadi. Bukan ape, aku blom beli baju melayu adam and akmal lagi ni. Adoiii bila la nak ke kedai omar ali ni...


Sekarang aku adelah pening mencari lip balm aku mana pergi. Bibir aku kering sangat minggu ni. Kurang minum air masa sahur agaknya. Lagi la kadang matahari terik panas. Eh ok la aku nak masak bubur kacang hijau durian nak hantar surau utk buka puasa. Ramadhan tahun ni boleh dibilang berapa kali hubby buka puasa di rumah sebab selalunya hubby berbuka di surau jadi aku maid and anak2 je la buka puasa mkn di rumah. Pernah gak aku ikut hubby berbuka puasa 2 3 kali di surau, seronok memang seronok tapi kesian kat anak2 di rumah. Ok chow...


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

isabelle said...

*terbayang bubur durian yaya.

weh, bekas kaca yang aku bwk kek coklat masa gi mkn bubur durian tu ada dgn kau lagi kan?

zeta said...

aku dah agak..mesti belle ckp cenggitu..kan hr tu dia dtg umah..kau hidang bubur kacang durian.. :p
duit raya kau nak tukar tu rasanya available lg..sbb kat cni..smlm baru bank bg tukar..so aku rasa kat tmpt ln pon lebih kurang kot..
yaya, jgn lupa duit raya utk aku skalik..hehehe :p