Friday, August 19, 2011

Persedian





Assalamualaikum :) aku sekarang berada di giant beli house groceries dengan adam, petang ni nak buat biskut raya. Hhhmmm semlm aku ade post satu entry tapi tetiba tak appear hanya appear sekejap dsn isabelle and zeta sempat tinggal comment. Is bekas kek ko nanti aku balas :) maid aku simpan lagi. K korang aku nak sambung shopping ke bahagian yg basah pula. Selamat hari jumaat :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 comments:

Nanak said...

yaya dah bertudung?

isabelle said...

rajinnya ko buat kuih raya, yaya.
adam kodam mesti rajin tolong kan?

zeta said...

aku pon ada plan nak cookies ngan yaya..tp nak yg easy peasy je since nak buat ngan yaya..tp xde idea nk buat cookies ape aaa..
kau mmg rajinkn..aku tgk kau slalu msk2 mcm2.. :)

azzamoro said...

yaya nak tengok muke depan ko la. ape bg gambar pic belakang ni.

:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selamat membaking .. nanti share resepi cokies boleh ;-)

yaya said...

nanak:
sudah dan alhamdulillah :)

is:
adam kodam rajin tolong dan rajin menyepahkan keadaan :)

zeta:
insyallah nanti aku up resipi

azza:
hahaha aku tak terpandang camera lak cos cleaner giant ambikkan gambar tak cakap 123 :)

nurul:
insyallah akan up cookies resipe :)

Am said...

yes yaya.. tunjuk la pic depan :)

salzahari said...

Tahniah! alhamdulillah.........

salzahari said...

Tahniah!! Alhamdulillah.......