Wednesday, August 3, 2011

My little helper




Heh kamu buah hati mama la adam! Anak yg baik, abang yang bertanggungjawab, selalu nak tolong mama walau kadang2 habis terbalik flour bowl and mama terjerit kat awak (bad momma). Mama suka bila adam cakap "mama i wanna do math exercise 123" adoi kekadang mama yg malas nak ajar. Teacher kat skol selalu ckp adam clever and smart tapi byk mulut bila mama hantar adam skol! Sorry semlm adam nangis lagi nak ikut solat tarawih cos baba and mama dah bawa adam gi surau masa hari kedua solat tarawih adam ok bagus tapi masuk solat witir mama dengar suara "kejar la saya...kejar la saya" mama x khusyuk solat witir sebab mama tau tu suara awak adam. Kalau nak ikut sgt tunggu weekend nanti tapi kene behave sebab kita kat surau ye nak. Mama dah lama tak cerita pasal adam, nanti mama sambung cerita lagi k cos mama ade keje nak buat :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

nydia-mama akif said...

goodboynye adam ni.....rajin tolong mama dia....)

zeta said...

alahaiiii..bagusnya...smpi besar mcm ni..maka ramai la yg nak jadikan Adam calon menantu mcm ni..hehe..

yaya said...

nydia:
rajin tolong dan rajin menyepahkan juga, hekhekhek...

zeta:
adam ckp die nak bakal isteri yg tau masak, eceh adam ckp ke aku yg ckp :)

Nurhayati said...

alahai bestnya Adam rajin tolong mommy.