Tuesday, August 2, 2011

Friends always make me feel happy!

Yup true! friends always make me feel happy! Before puasa hari tu aku teringin sangat nak makan pavlova, nak buat sendiri takde mood nak baking plus tekak nak pavlova serai gak so aku up statement nak pavlova serai kat twitter macam pic kat atas tu.... Later all my fwen kat twitter ajak gi empire on friday to get pavlova serai. Aku punya teringin nak makan tetiba tekak gatal mengalahkan lana yang mengandung masa tu, hahahah.


So..... girlfriends Outing!







My friends who make me happy Jua, fiza, lana and anita, adik jua and faris. Awesome day!



Our Lunch!





Lama giler lepak kat serai borak sakan sampai 3 jam lebih dok situ, helmi husband lana dah dok call2 tanya bila nak balik hahahha maybe helmi takut lana nak meletup cos lana tunggu hari je tu. Gosh so many topic we chit chat, kids education, maid, fashion (fashion victim actually LOL), pregnancy, food heh banyak nak list yang penting group kitaorg ketawa gamat sampai gegar serai hahaha...








Ni dok cerita pasal makan lagi, aku ni teringin nak makan itu ini cam orang mengandung plak but the best part ape yg aku tingin tu dapat. Of cos la syiok and happy kan. Sebelum tingin nak makan pavlova aku tingin nak makan Carbonara italiannese and strawberry scone. statement di twitter adelah seperti di atas :) and nannnor ckp ask my husband temankan pergi italiannese tapi aku balas yg aku tengah merajuk dengan husband so double kesian hahahaha...





Later husband BBM aku macam kat atas, awww! i love u husband....




Carbonara italiannese yang tetiba mengidam tu....




We at italiannese empire




yang ini strawberry scone aku ngidam sekali dengan carbonara ari tu. Big thank you to munirah sebab die pergi cameron highlands and belikan strawberry scone untuk aku. Ya allah aku di kelilingi oleh orang yang sangat baik dan menggembirakan... Thanks you all!






Ini pulak makan makanan arab di al-rawsha jon belanja, jon tau aku suka makanan arab langsung die cakap kat husband "jom kita gi al-rawsha kat kampung pandang, kesian adik aku si yaya ni lapar... die suka makan mandy lamb" oh jon thanks! Laju la kitaorang gi al rawsha!



Rase bersyukur sangat dapat makan ape yang aku nak dan kawan2 semua haishhhh I love u friends...muuahhh... and hubby too :))






6 comments:

isabelle said...

alololo..merajuk dgn amri rupanya.
sib baek dia pujuk..hehe

Siti Fatimah said...

me too happy :D friends with u and the rests... pendek kata is my blogger friends are awesome!

.m.u.n.i.r.a. said...

tergoda plak yaya di hari-hari menahan lapar dan dahaga nih ;)

yaya said...

is:
selalunya die pujuk, kalo die merajuk aku pujuk gak, pujuk masak sesedap :)

yaya said...

ct:
ye betul kawan2 adelah awesome!

munira:
hakhakhak, sorry.... tidak punya niat kasi merembes saliva...

Anita, Mummy Adzryl said...

i love u too!! hihihihhi. :p best2.. nnt lepak lagi k! XOXO!