Wednesday, July 13, 2011

Wordless wed but no...





Boleh bawa kereta dlm keadaan anak selamba kodok baring kat dashboard kereta depan camtu, hhhmmm no. Masa ni berhenti kereta sebab akmal ngamuk nak breast feed. Maid aku ni pulak memang hebat amik gambar x kira sama ada pakai i phone, ipad2 or dslr(kalo dslr siap pandai fokus n main lense hahaha pakej). Maid aku ni kekadang mcm doraemon pun ade setelah 2 tahun bekerja, kalo aku tanya eh mana sunglass saya, jawapan die "sunglass coach dlm kereta grey, animals dlm kereta grey jugak, fossil dlm kereta red, yg avata (aviator) di atas puan. Dlm hati aku pergghhh ko ni hafal jenama dan brand logo ke ape, lepas ni ko hafal sume brand and logo kete plak. Tapi ade gak yg die lupa2 dlm buat keje, manusia bukan malaikat. Eh tercerita pasal die plak. Gambar birthday akmal dah upload tapi masih dlm draft box cos malas. Tata nak masak ayam kari.

Psssttt... Sorry kepada sesiapa yg meninggalkan comment di entry sebelum ini cos habis semua di delete oleh anak aku bernama akmal si pengguna ipong yg bijak....

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Nurhayati said...

hihihi comel sungguh.
siap baring atas dashboard. :)

maid kamu sangat hebat!!

isabelle said...

yaya,
ko ckp ngan dewi..kalo dah xnak keje dgn ko, meh keje dgn aku lak.hehehe

p/s: tapi nanti aku hntr induksi kat rumah kau gak la.kekekeke

yaya said...

yati:
die ingat dash board tu katil agaknye...

is:
kata maid aku "saya mau kerja sama ibuk is jika gaji saya rm satu ribu (rm500 masuk poket aku, hahaha)