Tuesday, July 19, 2011

Random babbles



hello! assalamualaikum! quick update. Semalam adelah hari yang sangat mendapat dugaan. Dugaan kesihatan dari Allah S.W.T satu hari terbaring tak boleh bangun cos badan bisa2, kepala panas sangat, kepala sakit, bahu sakit, pinggang sakit, kaki and lutut macam menyucuk-nyucuk. Alhamdulillah hari ni dah ok.


oh banyak sangat cerita nak update tapi takde masa. oh suppose esok ade shooting tapi cancel and client bring forward next week. Masyallah timeline di twitter berjalan dengan laju hari ini. aku nak lepak di twitter dulu la ye. Esok ade update baru di blog. Tata!


Oh wanna share few photo taken from FB, Thanks anita and infinity :)














No comments: