Thursday, July 21, 2011

Bila di dapur....




anak2 semua mesti nak mengikut sebab kat dapur ade macam2 benda unik yang boleh selongkar dan bawa main. Akmal lagi la pakar buka drawer macam buat inspection. Akmal pun taknak duduk lama2 kat high chair. Tapi gambar kat atas tu kelakar sebab die main benti main benti main benti sebab.....







Higgly town heroes, heh aku ni takde chance langsung nak tgk channel asia food network sambil masak kat dapur, kartun dan kartun lagi. Buat begedil sambil layan kartun adalah keadaan yang terpaksa ko redhaaaa... :(





Yay! Ketupat soto for breakfast!





Berpeluh2 di dahi menahan pedas ke b? Kueh ondeh2 melaka yang b request tu nanti bulan puasa la kot i buat yeh.


Have a nice day you all!



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

mamasuri said...

rajin yaya masak...

zamnzara said...

Funny, I made bergedil jgk lps tgk blog sapa ntah makan mee sup. But I used ayam. Rs daging lg best kot?

FAM said...

aku geram betul tgk akmal ni. dgn rambut kinting badan sedap2 peluk tu. gerammm

zeta said...

amboii..sedap je mkn soto..bergedil smpi 2 ketul..huhh..telan liur..haha

yaya said...

Mamasuri:
Rajin tak rajin la jugak... Bila kene request kene la buat...

Zamzara:
Yup begedil daging yg sedap for me

Fam:
Tu la si kiting tu memang sedap di gomol :)

Zeta:
Hahaha begedil memang sedap bila letak bebyk dlm soto...