Thursday, June 23, 2011

Morning market


Ahad lepas seperti biasa pergi pasar stadium untuk stock up barang basah. Tapi kali ni hubby nak bawa adam dan akmal. Aku malas nak bawa adam sebab kat pasar stadium tu ramai orang jual toys nanti ade yang nangis2 nak toys tapi hubby sanggup layan so biar jek la :)





Tapi yang paling enjoy sekali akmal rupanya. Akmal pantang nampak gerai jual haiwan comel semua die nak berhenti. Nampak rabbit die nak pegang, nampak cat die nak gomol, nampak hamster die tekan-tekan dengan jari. Nasib baik la semua haiwan tu dalam cage if not mau pengsan sakit jantung binatang tu semua kene keje dek akmal.




Adam? oh adam sangat membantu sebab sibuk nak bawa troli pasar aku, syiok la aku ade tukang tarik trolikan. Masa kosong ligat la die heret troli tu, bila dah penuh menggunung dengan ikan, daging, ayam, udang, sayur etc die suruh aku angkat semua barang-barang dalam troli tu bagi ringan sebab die nak tarik troli yang ringan jek :( tipah tertipu... -adam big boy-





Yeah, mana saja ade troli untuk budak kecik die akan bawa :)




P/S: Ipad aku tak boleh sync dengan mac book aku :( any tips?


3 comments:

zeta said...

Akmal boleh mintak hadiah pets la utk bday nnt..hehe :p
Adam nmpk gaya abg2 sggh la..bravo adam.. :)

Faramin said...

pasar stadium kat shah alam ye?my sis selalu ckp pasar tu happening.nak try pergilah.

yaya said...

zeta:
hahah kalo akmal nak hadiah pets i tak benarkan sebab i tak suka ade pets kat rumah tapi kalau dah hubby menyokong, kalah la i :)

faramin:
yup best, meriah dan byk option brg basah segar :)