Thursday, June 2, 2011

mood minggu ini


Mood minggu ini adelah busy, busy di office dan busy di rumah, maid aku cuti 5 hari maka aku agak kelam kabut nak sapu sampah, mop lantai, basuh bilik air phewww penat tapi isnin ni maid aku dah balik, legaaaa...


Bercuti di bukit merah lake town resort adelah boleh tahan seronok, tapi ade beberapa permainan yang hubby tak kasi aku main :( bahaya katanya. Jadi aku ishtiharkan mood minggu ini adalah busy.


Rumput kat rumah pun dah panjang cos terlupa nak panggil orang potong rumput. oh banyak keje yang belum siap. got to go, tata!


1 comment:

hassida said...

happy birthday buat Akmal..moga2 jadi anak yang soleh pada kedua ibu bapa..Aminnnn....