Thursday, June 16, 2011

Menghadkan


Menghadkan apa yang patut di hadkan adalah rancangan yang hendak dilakukan tahun nih, dek kerana terlalu busy pertengahan tahun ni baru la buat, itu pun tak habis buat lagi. Apa yang aku hadkan? Oh bagi yang mata sangat tajam mungkin perasan ape yang aku buat pada blog aku. bagi yang mata kurang tajam sila belek ape yang dah takde pada blog aku nih.

Ade lagi yang aku akan buat especially berkaitan archive, archive ni pun ade kene mengena dengan rancangan tahun depan. Rancangan tahun depan tu ape? oh tunggu jek la insyallah bulan september tahun hadapan.

Adoi laparnye la perut aku... harap-harap bulan puasa tahun ni aku dapat la bertahan. Aku kalau pregnant atau breast feed memang la lapar menggigil tak tahan. Ade tips kah korang untuk orang mengandung pada bulan puasa.

Oh semalam aku baca satu "quote" oleh @girlfriendFacts di twitter, "talking about me behind my back?, Well that just means my life is absolutely more interesting than yours". Oh sangat benar "quote" @girlfriendFacts neh. Tata u all...


4 comments:

FAM said...

makan kurma byk2 & fresh milk masa sahur. so far it works utk aku.

salzahari said...

last time i pegnantkan Amani..i skip gak 2h ingat tak larat sgt. Tapi sbrnya larat laa kalau i tahan jgk! Tade tips..Just sahur tu bykkan makan yg high sugar/ calories...

Boleh try la sbb bdn org tak sama! Kalau tak dpt pun,x perla..

ak yuyunz said...

last year i tak puasa for the whole month 30 days sebab mabuk teruk.. perut tak blh lapar. tp tak puasa pn cuma makan biskut kering..

skg gigih mengganti.. adeihh..

i think masa sahur u kne makan kurma banyak and nasi also milk utk support tenaga seharian..

semoga dapat puasa penuh thn ni ya..

yaya said...

oh thanks you all, harap2 tips u all mujarab la dgn i...