Wednesday, June 8, 2011

Great weekend!




Last weekend was awesome! Adik beradik dan mak datang lepak rumah. Chit chat, makan sampai tak termakan, gelak sakan dan kiddos sibuk main water slide. Sempat ambik gambar bebudak main water slide je sebab aku sibuk makan ;)




Alia anak kak long pandai slide ;) thumb up! Tapi zakwan slide sangat kelakar okeh, slide macam katak, pecah perut gelak ramai-ramai...


Weekend ni pun aku sibuk sabtu dan ahad penuh aktiviti. Sabtu ni aku kene attend 2 kenduri kawin. Weekend selalu tak dapat melepak rumah, penatttt.


Oh semalam aku dah tgk hasil gambar family studio photo, awesome! Gambar adam paling banyak. Kalo rajin aku upload gambar2 tu kat FB.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Anonymous said...

wahhh bestnya..seronokkn yaya dpt spent time ngan family hepy2 mcm ni..boleh hilang stress lahhh..lg2 bila tgk gelagat budak2..huhh..priceless..!!

mesti comel2 gmbr adam tu kan..nk tgk..tp malu nak add yaya kt fb..sape lah i yg picisan ini..hahaha..

-zeta-

yaya said...

jangan malu2, nanti takde dlm list, tapi kalao request fwen kene message bagitau sape cos i x kenal sgt thru nama atau wajah, :)

Anonymous said...

yaya,

dekat mana ye you beli the water slide?


rina