Monday, June 20, 2011

Abang penyayang




Sibuk nak buaikan akmal sampai terbaring-baring. Best betul die took over keje buaikan budak akmal neh...




Aawwwww! Manessss....





Watching tv together...




Bergurau senda sebelum tido, maybe bed time story untuk akmal. Oh manesss sekali kamu abg adam...




Sibuk nak dukung peluk akmal masa baba berhenti kereta isi minyak...





Tidak kisah walau kene tunggang...





Dah tido pun bercantum kepala, maybe nak share mimpi bersama...


Mama proud of u adam...



-Posted using BlogPress from my iPhone

9 comments:

Anonymous said...

awww..comelnya dorang..
adam sayang betul kat adik.

btw, hari tu rina ada tanya pasal the water slides. ada info tak on that thing?


Rina

Farah said...

alaaaa comelnyeeee..ni yang tak saba aku nak bagi afif adik hahaha

fiza said...

So sweet...pandai agb adam jaga adik ☺☺☺

zeta said...

owhhh..sweetnya Adam.. :)

nydia-mama akif said...

sweetnye.....good boy betul abg adam ni....)

isabelle said...

adam kodam mmg abg yg baek.
my adam pun dah gaya2 mcm tu gak.tapi part nak share toys, jenuhhhh

yaya said...

oh you boleh email i kat yayayes7@yahoo.com
need your name and contact number

farah:
heheheh cepat bagi afif adik :)

fiza:
sweet like a chocolate :)

zeta:
awww!

yaya said...

nydia:
sweet sweety :

isabelle:
oh my adam toys memang susah gak nak tolerate :(

Anonymous said...

Hi Yaya,

Rina dah email dah. :)