Thursday, May 5, 2011

party preparation






Aku takde ape nak update sangat hari ni sebab aku sibuk nak prepare majlis aqiqah and birthday party akmal. Aku adelah agak malas maka aku buat mana yang aku rase nak buat saje hehehhe sedang mencari design cake dan orang yang pandai buat cake dan harga tak cekik darah. Dulu aku pernah tempah cake adam, orang buat cake tu ckp die bleh lukis bagai turn out nak amik cake die tampal gambar jek, sorry aku tak suka berurusan dengan orang macam tu. Jadi itu adelah yang terakhir aku order dari kau. Jika anda pandai buat cake design macam yang aku nak (will explain later) please tinggal kan link di entry ini :))





10 comments:

Mrs Noba said...

organising bday party is time consuming tapi sgt exciting!
nak nak bila it turned out well...

Byzura Razali said...

yaya,i dulu order cake adam kat sini http://bake-freshly.blogspot.com/ design cecantik...tp kena collect sendirik lah

zeta said...

yup..betul yaya..kak anna bake freshly tu mmg ok dan bagus hasil cakenya..i ppn pernah order ngan dia..dan orgnya pon mudah dibawa berbincang..

dan satu lg i slalu tgk kt website ni..mcm ok jugak..
http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com/

w|cKa` said...

i pon penah order kat kak anna bake freshly.. sangat puas hati.. siap courier ke bintulu lagi..

isabelle said...

i mcm biasa la..order dgn mamapasha cuppieskisahberuang.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnyerrrrrrrrrrr ;-)

.::Lynn::. said...

kek:
http://bake-freshly.blogspot.com/

party :
http://merisikgallery1.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Merisik-Gallery/146476772036258

Am said...

auntie zu mak farah 5577 pun ada buat kek...

BALQIS CREATION said...

hi
Berminat nak sewa buaian untuk akikah, please sms 0126255927.
view detail at FB/buaian akikah & berendoi-balqis creation.. thanks...

ShilaShower said...

bake freshly tu ler tempat i tempah kek untuk bday adam, 2 thn berturut-turut. price wise sbb i order buttercream je, adalah di consider berbaloi. ;p

sile pegi sini untuk ilham party berganda

http://www.childrenspartynetwork.com/photo/album/list?xg_pw=&xgi=&exposeKeys=&xgsi=&groupUrl=&groupId=&page=1