Wednesday, May 4, 2011

Orang malaysia ke?






Aku memang jatuh cinta betul dengan moby wrap lepas cuba pakai masa pergi rumah munirah last month. Akmal pun selesa je aku tengok plus nak pakai pun senang. Dalam packaging moby wrap ni ade buku cara2 nak pakai macam nak letak anak ngadap depan atau belakang, macam mana nak carry twin, nak jadikan sling, eh macam2 la senang cite worth buy la bagi aku.


Aku gi sunway giza untuk hantar adam pergi art class. Sementara adam buat crafty, aku pun merayau la dengan akmal masuk book shop, kedai baby sampai la body shop sambil tengok2 tu SA body shop tu agah2 akmal, akmal mcm biasa bagi senyuman menggoda die la kan. Pastu SA tu tanya aku "are you malaysian?" aku terdiam jap pastu angguk2 sambil cakap yes m malaysian. Lepas beli losyen yang aku nak terus berjalan ke art class adam sambil fikir, "die ingat aku dari mana yek". Korang ade idea?



- Posted using BlogPress from my iPhone

10 comments:

Mommy Lyna said...

London London

yunz_02 said...

hehehehe...

zeta said...

Singaporean...

nurhasmilaazra said...

jepun ati..plus korea...he3x...kan akak dh pernah ckap dlu...ati cam anak jepun...lgpun ader darah tur kan...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

yup muka yaya mcm mix.. korea pun iye ;-)

isabelle said...

aku rasa dia ingat ko sling akmal tu nmpk mcm indonesian, tapi awat muka ala jepun-korea gitu.

@nannoor said...

1st thing aku tgk gmbar kau tu.... fillipino. :PP

MAMALOVEYOU said...

kalau kata from Japan ada la rupa cikit....;)

yaya said...

hahaha gelak aku baca komen korang :)

Rine Aziz said...

i guess indonesian kot...but definitely a stylo indonesian :)