Friday, May 27, 2011

Kecut Perut


Huissshh kecut perut aku pagi tadi bila nak buat call. Tetiba "contact list" dalam hand phone blackberry aku hilang. Takde satu nama pun, cuak giler okeh. Semalam nampak akmal main-main hp blackberry, si adam dah conquere Iphone. Gelabah pagi-pagi camne nak contact client aku neh. Masa tu mula lah salahkan diri sendiri kenapalah tak lock BB aku! kenapalah leka bagi akmal main, kenapa ini kenapa itu.... tiada guna....


Contact list dalam Iphone tak banyak macam dalam blackberry. Blackberry more to business so no supplier and client mostly dalam blackberry. Buat back up? dah lama dah hp aku tu tak back up. Hubby godek punya godek nasib jumpa semua contact list tu, ntah ape yang si akmal tekan pun aku tak tau. Alhamdulillah kembali ceria :)



Tata you all... Away for holiday :)


3 comments:

zeta said...

huhu..nasib baik..hepy holiday yaya.. :)

.m.u.n.i.r.a. said...

hepi holiday!
hv fun dear :)

yaya said...

zeta:
memang sangat nasib baik :)