Tuesday, May 3, 2011

hubby cakap pasal botak






Royal wedding...royal wedding... royal wedding.... heboh di mulut orang ramai mengenai royal wedding prince william and kate. By The way congrats william and kate, eceh macam kawan aku jek kan, hehehe. Sepanjang menyaksikan live majlis kawin mereka sepanjang tu la hot di twitter perihal aturcara dan ape yang berlaku di sepanjang royal wedding. Antara isu yang hot di twitter pasal si william botak. Prince william ni sebaya dengan aku tapi dah botak, banyak sangat pikir ke ape or keturunan sebenarnye...

Hubby tak tengok langsung royal wedding ni sebab sibuk di istana budaya jadi aku la tukang penyampai berita dan update yang tak dipinta pun oleh suami aku. Berikut adelah perbualan aku dengan suami mengenai isu hot prince william "botak".

Yaya: B, i tadi tengok royal wedding

Husband: Oh best ke?

Yaya: boleh la syiok tengok orang kawin kan, tapikan b prince william tu botak, muda lagi dah botak.

Husband: Eh die tu memang keturunan la, kan bapa die pun botak...

Yaya: Ye la, at least nak kawin tu pergi la buat treatment rambut dulu ke ape kan, duit kan banyak.

Husband: Ala ape die nak kisah, die botak atau tak botak ramai gak pompuan suka kat die, banyak duit...

Errmmm ade betulnye jugak :)











2 comments:

isabelle said...

eleh yaya.amri tu botak pun, hensem gak kan.kalo x, xkan ko berkenan.hehehe :P

yaya said...

hahahah botak dan baik budi pekerti yang penting hehehehe