Friday, April 29, 2011

Tak payah beratur, tunggu atau kecewa

Salam, semalam adelah hari yang sangat menyeronokkan. Pagi aku keluar gi spa dengan lana, serius puas hati kene urut dan rehatkan badan ;)

Lepas spa me and lana pergi one utama and lunch at delicious, carbonara spaghetti sesuai dengan tekak aku. Nasib baik share dengan lana, if not memang aku x habis.

Lepas makan shopping ckit than pergi machine. Both of us wanna ask about ipad2. Hari ni machine dah start jual ipad2 tapi pkl 8 pagi kene terpacak depan machine utk dapatkan nombor and beratur. Lana bought 2pcs ipad2 today, she manage to get it while me dah booked semalam cos aku malas nak pergi pagi2 and beratur. So for those yg malas nak beratur buat la cara aku neh, booked for 2nd batch which is kene bayar penuh dan SA akan amik particular name and contact no, than dapat resit simpan. Dalam masa 7-14 hari machine akan call untuk collect ipad2.


So tak payah beratur, tunggu atau kecewa bila dah sampai di shopping mall awal pagi and no dah habis:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

isabelle said...

ari isnin aritu tmpt aku dah ada jual ipad2, ori punye..tapi sbb aku kan x mesra ipad...haha.maka aku buat derk je

yaya said...

isabelle:
dulu aku cam kau gak, tak kisahkan sgt gadget and malas nak amik tau skali dah pakai iphone tros aku suka giler barang mac dan baru menggunakan sepenuhnya macbook air aku :)

faiszakee said...

yaya if u dun mind share lar application yg best² kt ip..ngehh..negehh..

yaya said...

fais:
i pun tak terror sgt, nanti i check :)