Thursday, April 14, 2011

Sofia and syafiq birthday party



Last 2 week we went to sofia and syafiq birthday party. Tema adalah mickey and minnie and black and red color meriah di party sofia and syafiq. Hhhhmmm aku tak bawa camera sebab dah tau x cukup tangan nak amik gambar punya so pakai Iphone jek la, sudahnye Iphone pun aku tak amik, maka semua gambar adelah dari hasil titik peluh tangan suami anita.


Ini adalah anita isteri kepada empunya gambar2 dalam entry ini, hehehhe thanks u all, kerana gambar yg dah update di FB korang ni la aku dapat update entry ini if not ke laut la jawabnya.



Aku sampai-sampai jek birthday party cari host salam than terus terkam makanan, lapar sehhhh memang harapan la nak amik gambar dan bergambar sakan dengan orang lain dari meja ke meja kan makanya aku duduk kat meja makan aku enjoy food yg sodap2. Ade yang sudi datang dekat meja makan aku maka terhasil la gambar di atas. Deco party cantik lepastu kan cupcake die tak sanggup nak makan sebab cantik and cute bangat.



As usual bila datang party camni ramai la bloggerand twitter mommies yang jumpa dah tentu munirah triplet, fizamior, shilashower, anitaazizan, nannor, mrs noba (awww), mrs nurhakim, eh ramai la, tak tersenarai aku dibuatnya. ok kepada sofia and syafiq, happy birthday! Thanks siti and husband for having us :)



2 comments:

isabelle said...

awat hang x pakai telinga minnie mouse, beb?

Siti Fatimah said...

thanks yaya & family for coming i hope u guys enjoy it and hv fun yeah... sorry lah if ada apa2 yg kurang tuh yek maklumlah kan kan.... hihihi...

btw ur outfit that day cantek yg tak leh thn kasut pon merah ok! i like :D apa2 pon i jeles tgk u ada 2 kids still maintain tau tgk i nagis ok!!!! :( harus berdiet nie hahaha