Tuesday, April 26, 2011

oh i miss...



Pengakuan aku pada hari ini adelah aku rindu sangat semasa rambut akmal rambu ramba keriting ariba. Sebelum aku potong rambut akmal aritu memang syiok la main rambut die cos kerinting cam spring, Aku dah trim insyallah tumbuh kerinting balik la kot. Kalau tak trim nanti kerinting kat belah bawah jek nanti. Hari ni adam tak pergi scholl sebab demam tak berapa nak sihat. Pictures yang patutnya aku nak upload and cerita hari ni masih pada hubby and b asik lupa bawa balik tumbdrive die, jadi bila dapat gambar lah aku bercerita :)


2 comments:

isabelle said...

nnt kalo besar, jadi mcm mamat kumpulan The Lima tu x? kuikuikui

yaya said...

is:
hahahah itu yg laki aku nak tu beb